Droomt jouw kind ervan om net zo goed te kunnen tennissen als Rafael Nadal? Is je dochter groot fan van Kiki Bertens? Meer dan 200 jeugdleden van LTV Breukelen zijn iedere week te vinden op de tennisbaan voor hun tennisles. Sommigen dromen ervan om tennisprof te worden, anderen willen gewoon lekker tennissen met vrienden en vriendinnen. Allemaal hebben ze iedere week ontzettend veel lol op de tennisbaan. Ze doen mee aan de competitie, ‘patat-clinics’, tennisles en diverse jeugdtoernooien met allerlei activiteiten rondom de baan. Voor de jeugd valt er bij LTV Breukelen genoeg te beleven.

Sinds een aantal jaar is LTV Breukelen een KNLTB TennisKids vereniging, hierdoor is het nog leuker voor jonge kinderen om te beginnen met tennis. Het tennis is helemaal afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Zo begin je met grotere, zachtere tennisballen op een kleinere tennisbaan, waardoor je al snel een rally kan spelen.

Om alle jeugd kennis te laten maken met de tennissport, biedt tennisschool CTO dit najaar een gratis kennismakingspakket aan van vijf lessen. Heeft je kind nog geen eigen racket, dan is dat geen probleem. Alle materialen worden door CTO ter beschikking gesteld zodat alle kinderen lekker kunnen tennissen. De trainers zijn er klaar voor!

Data van de vijf proeflessen:  woensdag 1 november t/m woensdag 29 november iedere week. Leeftijd 5-7: 13h.00 – 13h.55 en Leeftijd 8-10: 13h.55 – 14h.50.

Vindt jouw kind het leuk om vijf woensdagen een uur te tennissen?  Mail dan haar/zijn naam , leeftijd en telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Tot op de baan!