Sinds een aantal jaar is LTV Breukelen een KNLTB TennisKids vereniging, hierdoor is het nog leuker voor jonge kinderen om te beginnen met tennis. Het tennis is helemaal afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Zo begin je met grotere, zachtere tennisballen op een kleinere tennisbaan, waardoor je al snel een rally kan spelen.

Om alle jeugd kennis te laten maken met de tennissport, biedt tennisschool CTO dit najaar een gratis kennismakingspakket aan van vijf lessen. Heeft je kind nog geen eigen racket, dan is dat geen probleem. Alle materialen worden door CTO ter beschikking gesteld zodat alle kinderen lekker kunnen tennissen. De trainers zijn er klaar voor!

Data van de vijf proeflessen:  woensdag 1 november t/m woensdag 29 november iedere week. Leeftijd 5-7: 13h.00 – 13h.55 en Leeftijd 8-10: 13h.55 – 14h.50.

Vindt jouw kind het leuk om vijf woensdagen een uur te tennissen?  Mail dan haar/zijn naam , leeftijd en telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Tot op de baan!