Tennis is een sport voor iedereen, voor jong en oud. De één neemt het racket ter hand om zo maar voor de lol af en toe een balletje te slaan; weer anderen zoeken geregeld de confrontatie met clubgenoten en anderen met regionale tennissers in de diverse toernooien en/of de tenniscompetitie. De een is dik tevreden met zijn of haar niveau, de ander heeft al dan niet de terechte visioenen om ooit het niveau van bijvoorbeeld Richard Krajicek te evenaren. Het maakt niet uit, bij de LTV Breukelen kan het allemaal.


De Commissie Wedstrijd Tennis (kortweg CWT genaamd) is binnen de LTVB één van de commissies die zorgt dat alles in goede banen wordt geleid. U krijgt met ons te maken als u competitie wilt gaan spelen en als u deelneemt aan de seniorclubkampioenschappen. De CWT zorgt er voor dat de competitie soepeltjes verloopt en alle senior leden onderling de strijd aan kunnen gaan tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen.

Hieronder volgen de namen van de leden van de CWT. Bij ieder lid staat kort vermeld wat zijn of haar taak binnen deze commissie en de vereniging is. Schroom niet om ons te bellen of aan te schieten met uw vragen en opmerkingen. Laat de ballen maar rollen, wij zijn klaar voor het nieuwe seizoen, U toch ook?

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Samenstelling CWT  Naam
 Voorzitter  Herman Petter
 Penningmeester  Peter Sieben
 Competitie-leden  Faye Reitsma
  Yvonne Sieben
 Erna Klein Ikkink
   Nicole Ritzen
 Clubkampioenschappen-leden  Esther Bosveld
 Dammes van der Weijden
 Pascal Stolk
 Ton Geelen
   Sandra van Schalkwijk
 Taken CWT

 Coördinatie van de competities

 Organisatie ClubkampioenschappenSportieve groeten,

Herman Petter