Op zondag 2 april gaat het tennisseizoen 2017 officieel van start. We hebben wederom in samenwerking met de trainers van CTO een leuk programma opgezet voor jong en oud. Op verschillende banen verzorgen de trainers verschillende clinics.

Kids die met rood, oranje of groen spelen kunnen zich voor 27 maart opgeven door naam, leeftijd en kleur te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Je wordt verwacht om 12:45 uur en je speelt van 13:00 tot 14.30 uur. 

Senioren en jeugd die met geel spelen kunnen zich voor 27 maart opgeven door naam en speelsterkte te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je wordt verwacht om 14:45u en je speelt van 15:00 tot 17:00 uur. Voor beide groepen bestaat de dag uit een warming-up, verschillende clinics en een spel gedeelte.

Om 14:45uur zal onze voorzitter Jean Paul Paumen het seizoen openen.

Onder leiding van onze enthousiaste en fanatieke CTO trainers gaan wij gaan voor een mooie, sportieve dag met onze leden! Om 17.00 uur sluiten we de dag af met een hapje en een drankje en een gezellig samenzijn.