LTV Breukelen volgt het concept TennisKids van de KNLTB. Als ouder van uw kind dat met tennis start, is het erg handig om te weten hoe uw kind het tennissen gaat leren en wat de filosofie achter de aanpak is.

Hier vindt u onze uitleg van dit concept en hoe LTV Breukelen dit gebruikt.

TennisKids World Tour competitie

Bij de verschillende kleuren hoort ook een competitiesysteem, de World Tour en Groene competitie. De World Tour bestaat uit negen speelmomenten, verdeeld over meerdere maanden in het jaar. Hierdoor komen de kinderen bijna het hele jaar door in aanraking met tennis. Elke speeldag staat in het teken van een wereldstad die de profs ook aandoen binnen de ATP World Tour. Zo’n 15.000 kids doen al mee aan de World Tour en Groene competitie. Tijdens de World Tour spelen kinderen op iedere eerste zondag van de maand behalve in de maanden december/januari en februari. 

 

Zoekt u de kleur voor uw eigen kind? U vindt hier de jeugdledenlijst met kleur codes. Op de KNLTB site: http://www.tenniskids.nl kunt u alle achtergronden vinden.

Als u nog vragen heeft, email dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..