Sponsor

Club van € 50,--  schenkt LTV nieuwe overkapping bij paviljoen

Afgelopen zaterdag zijn de aannemers van onze club (Frans Klopper, Paul Neijenhuis, Cok Stoker) en enkele vrijwilligers druk bezig geweest om een nieuwe overkapping aan de zuidzijde van het paviljoen te realiseren.

De club van € 50,-- heeft de ledenbijdrage van 2013 en 2014 geschonken om het materiaal te bekostigen en de aannemers hebben zich belangeloos ingezet om dit project te realiseren.

Namens het bestuur en de club van € 50,-- wil ik deze heren hartelijk bedanken voor hun medewerking. 

Ook wil ik u oproepen lid te worden van de club van € 50,-- om in de toekomst nog meer van dit soort mooie initiatieven te kunnen realiseren.  De aanvraagformulieren hangen naast het Jiba afhangbord of zijn te vinden op de site van LTVB.

Wichert Lammers

 

 

Afgelopen maanden hebben we ons bezig gehouden met ontwikkelen van een nieuw portfolio voor sponsoring van onze  vereniging.

 

Klik hier voor alle informatie over de club van 50

Klik hier om het inschrijfformulier van de club van 50 te openen. 

Omdat het clubblad “het Muurtje” niet meer bestaat en we de meeste communicatie online doen, hebben we besloten een tweetal mediaschermen te plaatsen in het paviljoen.

De club van 50 is inmiddels weer verder uitgebreid !
Kijk hier voor een overzicht van de huidige leden.

Sponsors leveren een belangrijke bijdrage aan de inkomsten van de vereniging. De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor de coördinatie van het werven en het onderhouden van de contacten met de sponsors. 

De vereniging biedt bedrijven meerdere sponsormogelijkheden aan. Los van de standaard sponsorproducten bestaat er ook de mogelijkheid om zeer gericht op te treden als sponsor, op bijvoorbeeld diverse creatieve wijze, zoals:

• Kledingsponsor van een of meerdere teams, zowel jeugd als senioren; 
• Sponsoring van sponsor eetkraam op een toernooi ; 
• U bedenkt het!

Alles wat leuk is, kan in overleg ingevuld worden. Heeft u vragen of wilt u meer informatie omtrent de sponsormogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Leontine de Beus
Maxim Presburg
Wichert Lammers

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

67.07.25.641 t.n.v. LTVB Sponsorcommissie