Voorjaarscompetitie

Beste leden,

 

Vanaf vandaag kun je weer inschrijven voor de voorjaarscompetitie 2018. Wees er snel bij want de inschrijving sluit op 18 november. Inschrijven is mogelijk via de volgende link: http://ltvb.baghuis.com/.

Let op: I.v.m. de baancapaciteit is het niet altijd mogelijk alle inschrijvingen te plaatsen. De CWT zal door middel van loting bepalen welke teams deel kunnen nemen. Daarnaast veranderen in 2018 de competitieregels rondom het dubbelspel (3e set wordt supertiebreak) en het compact spelen wordt in 2018 weer afgeschaft. Zie voor meer informatie: http://centrecourt.nl/themas/competitie-en-toernooien/competitie-nieuwe-stijl/verkort-spelen/

We hopen jullie weer op de baan te mogen verwelkomen,

Sportieve groet,

Jeugdcommissie en CWT

Beste competitiespelers,

Op onderstaande links (KNLTB website) vind je informatie over:

Beste voorjaarscompetitie aanvoerders en teamleden, 

Het tennisseizoen staat nu echt vlak voor de deur, de KNLTB voorjaarscompetitie is bekend en dat betekent dat binnenkort de competitiespullen weer opgehaald kunnen worden. 

We willen de aanvoerders bij deze van harte uitnodigen op DINSDAG 28 MAART tussen 20.00-21.00 in het clubhuis. 

Het is handig een grote tas/doos mee te nemen voor de ballen. Deze avond moeten ook de kosten voor competitie en ballen per pinbetaling aan de bar worden voldaan. Wanneer de aanvoerder zelf verhinderd is, bij deze het verzoek een van de andere teamleden aan te wijzen om de spullen te komen afhalen.

De wedstrijdoverzichten en teamindeling van de senioren en gele jeugd staan hier van de Groene competitie staan ze hier (met CTRL-F kan je na het openen van de pdf op jouw naam zoeken)

Zoekt jouw team nog invallers, kijk dan ook even door deze lijst!

Tot 28 maart!

Met vriendelijke groeten, 

Megan, Faye en Oscar

CTO heeft de indeling van de TennisKids teams Groen, Oranje en Rood voor de voorjaarscompetitie 2017 gemaakt en deze is door de JC naar KNLTB opgestuurd.

Teamoverzicht Groen

Teamoverzicht Oranje en Rood

Met sportieve groet,

CTO en JC

De indeling van de teams voor de KNLTB voorjaarscompetitie 2017 is klaar en naar KNLTB opgestuurd: Teamoverzicht

Ouders/verzorgers zijn belangrijk voor steun, maar ook om het goede voorbeeld te geven!